Delivery time:5-7 Days
  • Leírás

Miért fontos a klíma karbantartása?

Elsősorban saját és családunk egészségéért! Az légkondicionáló berendezésekben folyamatos a páralecsapódás, ezáltal nedves a levegő. Ami ideális környezetet biztosít az ott megtelepedő gombák, baktériumok, egészségre ártalmas mikrobák számára, és azok elszaporodására, melyek a beltériegységen keresztül bejutnak az otthonunkba, ahol kellemetlen szagot áraszthatnak, rosszabb esetben allergiás reakciót, vagy légúti megbetegedést válthatnak ki.

Speciális klímafertőtlenítéssel Ön tiszta levegőt lélegezve élvezheti a készüléke által nyújtott hűs komfortérzetet. Az allergiások számára egy megfelelően karbantartott légkondicionáló készülék megoldást is jelenthet a speciális szűrőknek köszönhetően, melyek javítják a levegő minőségét.

 A split klíma szakszerű tisztítása megakadályozza, hogy a gombák, baktériumok, mikrobák megtelepedjenek és a keringetés által a levegőbe kerüljenek. Figyelembe kell venni, hogy az elhanyagolt tisztítás következtében a klíma teljesítménye csökken és a fogyasztás nőhet. Fentiek figyelembe vételével ajánljuk a klímát tisztán tartani, rendszeresen karbantartani. Évente kétszer javasolt, de legalább egyszer, szezon előtt.

A klíma időben elvégzett karbantartásával kiküszöböljük a berendezés lehetséges meghibásodását. Ha nem érezzük, hogy légkondicionáló készülékünk megfelelően hűtene, akkor nagy a valószínűsége, hogy pótoltatni kell a benne lévő hűtőközeget, és ellenőrizni azokat a részeket ahol elszivároghatott a hűtőközeg a klímából. Az ellenőrzés fontos a klímaberendezésünk hatékonysága miatt és a környezetünk megóvása érdekében, mert a nem megfelelően működő klímaberendezés több áramot is használ fel a működéséhez. Szezon előtt ellenőriztetni kell a klímaberendezéseinket. Tisztítani a gépeket évente legalább egyszer ajánlott. Használattól függően több alkalommal is érdemes fertőtleníti, tisztítani a készülékeket.

Az ár tartalmazza:

  • Kültéri, beltéri egység tisztítását, fertőtlenítését, kondenzvíz ellenőrzését;
  • Hatásfok ellenőrzését;
  • Elektromos kötések ellenőrzését;
  • Csatlakozók ellenőrzését;
  • Tisztítás és rendszer ellenőrzés, a gyártó előírása szerint.

Árak:

Az árak a rendszeresen karbantartott gépekre értendők.

Az árak tartalmazzák a kiszállást is Budapest területére!

  • 10 000 Ft +ÁFA 1gép esetén,
  •   8 000 Ft +ÁFA 2-3 gép esetén,
  •   7 000 Ft +ÁFA 4-5 gép esetén,
  • 6 gép felett megbeszélés alapján

Amennyiben nincs rendszeresen karbantartva a berendezés, és elkoszolódott a rendszer, ebben az esetben megbeszélés alapján történik a díjszabás.