Autóklíma tisztítás

Autóklíma tisztitás, autóklíma karbantartás

  • Leírás
Ára: 2 500 Ft (bruttó)

FERTŐTLENÍTÉS ÉS GOMBAMENTESÍTÉS A HELYSZÍNEN!

 

Miért fontos a klíma karbantartása?

Első sorban saját, és családunk egészségéért! Az autóklíma rendszerekben folyamatos a páralecsapódás, ezáltal nedves a levegő. Ami ideális környezetet biztosít az ott megtelepedő gombák, vírusok, egészségre ártalmas mikrobák számára, és azok elszaporodására, melyek a légáram segítségével bejutnak az utastérbe, ahol kellemetlen szagot áraszthatnak, rosszabb esetben allergiás reakciót, vagy légúti megbetegedést válthatnak ki.

Cégünk a rendszer tisztítására és fertőtlenítésére, vegytisztító habot használ, melyek nagy hatással tisztítják a légkondícionáló külső és belső berendezéseit. A hűtőrácsra és a levegőnyílásokba fújt anyag kellemes és friss illatot biztosít a gépjárműben és elpusztítja a káros mikrobákat. Ez az anyag emberi szervezetre, állatra nincs káros hatással. Figyelembe kell venni, hogy az elhanyagolt tisztítás és a pollenszűrő időszakos cseréjének hiányában a klíma teljesítménye csökken, ezáltal a jármű fogyasztása nőhet.

A fentebb említettek miatt ajánljuk a klímát tisztán tartani, rendszeresen karbantartani, főleg egy téli állás után.

Autóklíma töltés

R134A típusú gáz esetén
  • Leírás
Ára: 20 000 Ft (bruttó)
Klíma töltésnél az ár tartalmazza:

 

  • Kiszállási díjat
  • Rendszer hűtőközeggel való feltöltését
  • Olaj és UV színezőanyag töltését a rendszerbe (az UV adalék betöltésével, és az UV lámpa segítségével megtaláljuk az esetleges szivárgás helyét)
  • Pollenszűrő csere munkadíja. Az eltömődött pollenszűrő nem engedi át a szükséges levegőmennyiséget, ezáltal csökken a klíma hűtésének teljesítménye, illetve az elszennyeződött szűrőben baktériumok és gombák is megtelepedhetnek, ezáltal bűzös szagot áraszthat magából
  • Tanácsadás

Amenyiben nem tudjuk a helyszínen elhárítani a hibát,

10 000 Ft kiszállási díjat számolunk fel.